SuAte Kızlar eşim bugün askere gitti, rica etsem birer ayetel kürsi okur musunuz🙏🏻 Eşim de dahil tüm askerler sağlıkla,sağsalim gitsin gelsinler inşaallah🙏🏻
GamzeCan SuAte okudum canm🙏🏻Benmde eşim askeri personel canım Allah bütün asker polislerimizi korusun dediğin gibi. 🙏🏻
Selim_Alparslan SuAte okudum kuzum Allah kavuştursun 🥰 benim eşimde Mart’ta gidecek nasip olursa 21 gün gidecek ama bana çok uzun geliyor napacağım diye düşünüyorum birde Doğum ayıma denk geliyor 😞
SuAte Selim_Alparslan ya şimdi burda okuyanlar kınar belki ama benim eşimde 21 günlüğüne gitti ama çok ağır oldu hamileliğe yoruyorum yoksa akıl kârı değil bu kadar ağlamam 😔
Ssraa SuAte bence normal. Eşlerimiz bizim sırtımızı yasladığımız duvar. Benimki 2 günlüğüne yurt dışına gidecek ben ona bile nasıl kafamı takıyorum
Selim_Alparslan SuAte kınancak bir şey yok kuzum malesef ben eşim işteyken bile çok özlüyorum ve akşama doğru saat sayıyorum 🤔🥳 21 gün aklıma gelince benimde ağlayasım geliyor malesef . Önceden insanlar 2 sene bekliyorlarmış Maşallah valla
Tekmile Benim eşimide yarın teslim edeceğiz nasip olursa.. Allah sizide sağ sağlim kavuştursun inşallaaahhh, tüm askerimizi polisimizi sıcak yatağından yuvasından yavrusundan uzak herkesi korusun 🤲🏻