Hazal966 Merve010 16. Haftada doktorum net söylemişti. Detaylı usg ye bakan doktorda aynısını söyledi☺️
Biranne_64 Merve010 14. Haftamda öğrendim. Büyük ihtimalle ultrason cihazı net göstermiyordur. Yoksa belli olması lazım.
Merve010 biranneo_ kız erkek farketmiyo sağlıklı hayırlı evlat olsunda ama hazırlıklar için bir an önce öğrenmek istiyorum hiç birşey almadım henüz😊
Merve010 Elif_xxxxx neden söylemiyorlar anlamıyorum emin olmadıkları için mi yada göremedikleri için mi neyse artık
Salihahncrl Merve010 biz 14. Hafta da doktor pipi görmüyorum dedi 18. Hafta da kesin bu kız dedi ama yüne bilemeyiz dedi sonra detaylı ultrason da kesin kız olduğunu öğrendim
Missprincess Merve010 ben ne çikolatalar yedim ama keyif pezevengi bi oğlum varmış bacak bacak üstüne atıp uzanıyor ahahahhaha 14. Haftada gösterdi sonunda 😂😂 bide hareketli ama sadece kollar ve baş bacaklar hep üst üste atılmış
Zeynepbayav goktugalpmom özele gidiyorum 21 haftada kız dediler 14 haftadan sonraki kontrollerimde kendini göstermiyordu
Niloyaaaaa Birsenminik canım ben hiç anlamıyorum ki kendiminkinde nuba bakarak kız dedim doktorum da öyle demişti ama bir hafta sonra erkeğe dönmüş gibi dedi doktorum 🥴😅
Semaa00nur Merve010 bende 20 haftalik oldum hala bilmiyorum benm doktorum 20 den önce erken diyordu smdide makineler iyi değil 100 de 100 diyemem diyor ayin 2 sinde detaylıca gdiicem ozaman öğrenirim yani inşallah şaka gibiler ya
Ruzruz- Erkek bebek genelde 11- 12. Haftada net belli olur Hala belli olmayanlar zaten kız oluyor 6 dogum yapmış yengemden biliyorum 3 kız 3 erkek dogurdu
Frdvsss Merve010 geç söylemesi mi iyi erken mi bilemiyorum ama 10.haftada kız bebek olduğunu söylemişti 13. Haftada ise başka doktor %90 erkek dedi tekrar tekrar değişecekmiş duygusu oluşturuyor bu da insanda
elifdiyorkii Frdvsss bence 15-16 haftaya kadar sormamak en iyisi ben bilerek 15 haftada gitmiştim cinsiyet için