Kızlar ben hep bir doktorda takipliyim ( gebe değilim) Doğum yaptığım doktorumla her sorunumu halen daha çözüyorum, doktorum 1-2 günlüğüne şehir dışına çıktı, 2 post önce dikişlerimle alakalı bir şey yazmıştım buraya, bugün yeşil akıntı çoğaldı ve hemen başka hastaneye gittim ( normal de haftaya doktoruma gidecektim ) neyse gittiğim yerde ki doktor baktı yoğun mantar ve enfeksiyon var dedi ve bir de ne görelim sol yumurtalığımda ( patlamak üzere olan ) 1 büyük biri de küçük kist çıktı, neyse doktor ilaç yazıyor dedim ki ritim bozukluğum var ona göre ilaç yazın dedim tamam dedi ( kalbimde herhangi bir problem yok Allah’a şükür strese bağlı ritim bozukluğum var) eve geldim ilaçlara bir baktım “ritim bozukluğunuz varsa KULLANMAYINIZ ” yazıyor koskoca, ki ben uyardım da, o ilaçta bu ilaç ve bir tanesi daha böyle, bana ritim bozukluğu ile ilgili ilaç kullanıyormusun dedi bende hayır dedim eko ya girdim kalbimde hiç bir problem olmadığı için ilaç yazılmadı dedim ama stresten kaynaklı var dedim, hayır göz göre göre nasıl yazabiliyor anlam veremiyorum, ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum doktorum halen daha gelmedi, akıl verin kızlar 🥹🥹🥹 “ bu arada patlama riskine karşı ağır felan da kaldırmamam lazımmış ”