ferhpnar sandraa2 bana kız dediler sonra erkek dediler geçen hafta kız dedi artık karman çorman oldu söylerim canım şuan 15+6 dayım
Bestee95 ferhpnar 15. Haftanın sonuna doğru hissetmeye başladım ben seyirme şeklinde♥️ Bu ikinci gebeliğim. İlkinde daha geç hissetmiştim
225834zey ferhpnar İlk gebelıgımde 16. Haftada hissetmıstım 2.gebeliğim ilk defa 13. haftanın başında üst üste 2 kere pıt pıt atışlarını hissettım bir anda🥰 dışardan belli olmayan minik dokunuşlarını arada da oluyor yine😊
Ekinokss ferhpnar bağırsak hareketidir o 😁 17+larda hissetmeye başladım ve ilk hissettiğim bağırsak hareketlerinden farklı gerçekten 🤓
Busra_27_34_ ferhpnar ben 19 haftaya kadar anlayamadım hareket mı yoksa değil mi kızım 2 yaşında ve çok hareketli o yüzden anlamıyordum 19 haftada net hissettim 22 haftalık olduk neredeyse kıpır kıpırız masaAllah 😊
ferhpnar sandraa2 yaa sağlıkla gelsin inşallah darısı başıma 🤲 benim de bir oğlum var sağlıkla sıhhatle bir de kızım olsun istiyorum
Ege-neslihan ferhpnar ben 27. Haftamdayim ama 14 ten beri hissedyorum sabah uyandırıyor beni bazen 1. bu kadar hareketli degildi