Feliz Merhabalar❤️ kizlar bel agrisi icin fitil kullandiginiz oldu mu? Cok fazla bel agrisi yasiyorum 5haftalik hamileyim doktorum fitil onerdi ama klavuzunda hamileler icin onerilmiyor yazildigini okudum ve kullanmaya korktum ama agri surekli var ayaga kalktigim gibi basliyor
SMZmiracle Bacı deyesen Azerbaycanlısan .çünki turkiyede endoldi bu derman.inan Allaha o şamla həyatımın imtahanımı verirem 2 gündür Mene de yazıb hekim ama qorxuram istifade etmeye
Feliz SMZmiracle he azerbaycanliyam. Istifade eledin bes? Mende gunlerdir evde saxliyiram ama iwletmirem qorxuram
Feliz SMZmiracle day bel canaq agrilarindan otura bilmiremde ama di gelki qorxudan da olurem zereri olar deye
SMZmiracle Feliz hə bacı Allaha sığındım bugün qoydum inşaAllah ziyan elemez.tonusa görə yazıb mene .hekimine yaz mence tekrardan sorus.men yazdımki bes vallah qorxuram işletmeye bunu,men 3.trimestrdayam ziyan elemezki ,dediki 34 hefteye qeder olar .
SMZmiracle Feliz Allah xeyirli şəkildə menim heftelerime qeder gelmeyi sene de nesib elesin Amin mmenim ilk hamileliyimdi senin bes? ama inan Allaha 30 40 yaş qocaldım ne qeder problem qorxu.1 dene onu deyimki Allaha sigin .Allah getirib meni bu hefteyecan .
Feliz SMZmiracle amin teki sag salamat qucagimiza alaq ovladlarimizi. Menim de ilk hamileliyimdi deye dehwet qorxuram ne olsa. Tesevvur ele day belke 5-6gun olur agriyiram ama yene de qoymuram wami. 25i ilk kontrolum var gorek ona kimi dayana bilirem
SMZmiracle Feliz da ne qalib ki bacı 2 gün bugunu de saymasaq 1 gün.birazca da sebrli ol.inşaAllah keçer ağrıların.narahat olma.
Feliz SMZmiracle sene nece tesir eledi? Kesildi agrılar? Hee ele inanki ozumde gun sayiram ama agriya gore yox eksine qorxuramki goresen sehv edirem wami qoymamaqla. Ozumu bilirem wami qoysam sora nese pis olsam deyecem gerey qoymazdim onu