Oznr-dstn Merhaba anneler 17 haftalık gebeyim son bir aydır vajinal agrim var özellikle yürüdüğüm de daha çok oluyor idrar testi, kan testi verdim temiz çıktı enfeksiyon filan da yok sizde durumlar nedir ?
Busra_Akyuz06 Oznr-dstn Oznr-dstn aşağı tarafta mı oluyor ağrınız ? Benim kasıklarım ara ara sancı giriyor özellikle ayakta çok durduğum zamanlar, testler de benim de normal çıktı biraz fazla su iç dedi doktorum
Kloroform Oznr-dstn ağrı gibi mi basınç gibi mi? Bende servikal kısalık vardı basınç gibi hissediyordum. Rahim ağzı uzunluğunuz ölçüldü mü hiç? Korkutmak amaçlı yazmadım yanlış anlamayın ama önlem almakta fayda vardır 🌺
Oznr-dstn Busra_Akyuz06 bende ki vajinal agrı cumartesi günü kontrol de doktorum alttan da baktı erken doğum riski var mı diye normal gözüküyor dedi iki tane ilaç verdi şuan iyiyim şükür
Oznr-dstn Kloroform ağrı gibi bir şey bu cumartesi muayenemde alttan da baktı erken doğum riski var mı diye normal çıktı şükür iki ilaç yazdı şuan biraz daha iyiyim
kubranurleo Bu bende de 1 haftadır var. 17 haftadayım ben de. Doktora sormamıştım ama kontrolde her şey normaldi. Ayağa kalkınca, ani hareket edince oluyor.