Ayayd selamlar.. bende 2 yıllık evliyim eşim evlenmemize yakın bana bu siğillerden bahsetti ve o şekilde tanışmış olduk.evlendim 4 ay sonra smeer alındı ve negatif çıktığı için 3 doz iğnesi var ozamanlar 900 tl di aldık ben aşı oldum. Eşimde bu siğiller yüzünden kendine güveni kalmadı bana göstermeye çekinir hale geldi çok psikolojisi bozuldu. Ve siğilleri yaktırma kararı aldık eşim yaktırdı ama bir ay sonra yine çıktı ve sürekli çoğalıyordu küçük küçük gördükçe sinir oluyordu. İçmediğimiz propolisler arı sütleri kalmadı bağışıklığı artsın diye ama gene de fayda yok. Daha burada bir -2 ay önce bir arkadaş eşinin hpv için DUODERM Diye bir ilaçla siğilleri düşürdüğünü okudum ve hemen eşime söyledim aldı oda kullandı bir hafta içinde siğillerden eser yok hala da çıkmadı çok şükür ama ilaç çok etkili aslında nasır ilacı. Eşim sürdüğünde sünnet olmuş gibi pijamasını tutup acıdan evde kıvranıyordu. Resmen ilaç yaktı kıpkırmızı etti. Bir ay oldu çıkmadı eşim çok mutlu Allah o kişiden kremin adını verdiği için razı olsun. Çok geçmiş olsun arkadaşlar sizlerde yakın zamanda siğillerinizi düşürürsünüz🤲🏻