Lavinya21 Bokki 15 16. Haftadan sonra kullanmaya başladım ben ilk hafta biraz yan etkisini gördüm ama alıştıkca daha az yan etki etti
Caglaen Bokki 2.trimestırda kullanmaya başlamıştım,sindirim problemi yarattıgı için ferrum hausmann flakon kullanıyorum,tadı çok güzel pekmez gibi ve bende sindirim problemi yaratmadı
Bokki lalc Banada ya sabah aç karnına iç yada ikindide iç dedi bende ikindide içiyorum hep saati zorunlu diye ilk defa duydum sizden
biranne__ Bokki bna 16. Haftada verildi ishal yaptı aile hekimine gittim değiştirdim gynoferon aldım onunla daha iyim
Bokki biranne__ Benim kabızlık problemim var anlamadığım şekilde sinidirm sorunu yaşıyorum 9. Haftada kullanmaya başladım
biranne__ Bokki erken olmuş biraz eksik mi acaba demir sizde belkide ondan yazmıştır kabızlık için kahverengi kuru kayısı deneyin
lalc Bokki ne saati ? saati zorunlu demedimki dikkat ettiyseniz ya sabah aç karna ya da yemeklerden en az 2 saat sonra demişim. Yenilenler sindirilsin ki ilaç Emilimi iyi olsun diye. Gece içenlere de neden gece diye sormuştum sebebi mide bulantısı yapmaması içinmiş.
Nurrr0006 Bokki ben kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım demir eksikliğinden dolayı sonra hamile olduğumu öğrenince Dr devam etmemi söyledi folik asit kullanmadım regenesis ve gyno ferro sanol içiyorum öğrendiğim günden bugüne kullandım 35 haftalığız devam yani sabah aç karnına içiyorum ben