Sabirsizanne10 Kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 15 gün önce henüz regl olmadım az önce muayenede kan verdim sonucunu bekliyorum ama kese görünmedi ve doktor rahmi kalınlaşmış bu güzel bir şey dedi bu şekilde hamile kalan var mı
Senmsii Sabirsizanne10 Evet canım ben doğal yolla hamile kaldım ancak benimde kesen görülmemişti başta ama kalınlaşma olduğunu söylemişti doktor beta sonucuda zaten pozitif gelmişti.
Sevvalll42 Sabirsizanne10 ben ilk ultrasona girdğime evet hamilesn rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor ama kesede bebekte yoktu bi kaç hafta sonra gidince hepsini de görmüştüm 6+3 te
nurcan05 Sabirsizanne10 benimde kese geç göründü rahim kalınlaşması vardı kanla baktılar hep yükselme var mı diye kese gözükene kadar
Bihterrr Sabirsizanne10 benim beta 11 çıkmıştı ama doktor bir önceki ay kimyasal geçirdiğim için ondan kalan bi değer olabilir diye emin olamadı. rahmime baktı kalınlaşma var gebelik de olabilir dedi ve 10 haftalık olduk
Fatma_ecem4 Sabirsizanne10 evet bende adetim gectmisti gittim kese yok ama rahim kalın demişti geç döllenme oluyormuş baya sonra göründü kese hamileydim yani
Sabirsizanne10 Senmsii inşallah dediğiniz gibi olur benimde heyecanla sonucumu bekliyorum çok dua edin lütfen 🙏🏻🍀
Sabirsizanne10 nurcan05 kan değeri düşük çıktı canım yinede adet olana kadar ihtimal varmıdır dersiniz
mutlubibekleyis ben de ilk muayenemde kese görmüştü ama rahim duvarı, perdesi var demişti sorun filan olabilir deyip korkutmuştu, sonra doktorumu değiştirdim 😒😒
Sabirsizanne10 haticekorkutt öyle yapıcam ama eşimde çok şaşırdı bende bu ay kesin vardır sanıyordum dedi şaşkınım inanın göğüslerim bel ağrım kasık ağrım bugün sabah bayılmam falan beni çok heyecanlandırmıştı
Leyliya Sabirsizanne10 dualarımdasınız rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip eylesin size kucağınız boş kalmasın 💗
ObirSirin Sabirsizanne10 benim de öyle çıktı aşırı heyecanlı olduğum için çok üzüldüm. Doktor bekle dedi. 2 hafta geç döllenmiş bu yüzden görünmedi. 2 hafta sonra kanda çıktı elhamdülillah. İnsan heyecan yapınca çok sabırsız oluyor biliyorum ama bekle canım benim inşallah hayırlı bir haber alırsın 🥰
Sabirsizanne10 nurcan05 teşekkür ederim 🙏🏻 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin tüm bekleyenlerinde öyle hayırlısı ile bebeklerinize kavuştursun inşallah bebek isteyenlerinde kucaklarını boş bırakmasın şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim 🥺