Koalams Kızlar 16+2 hamileyim sağa sola dönüp yatıyorum ama yüz üstü de yatıyorum farketmeden gece yüz üstü rahat ediyorum sizce bi sorun olurmu siz nasıl yatıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz merak ediyorum 🥹🤷🏻♀️👼🏻
sariniz13 Koalams bebek hareketlenene kadar bende o şekilde yatıyordum asla sağa sola dönüp yatamıyordum şuan 26 haftalık oldum yğz üstü yatmayı özledim resmen 😂
Paronayanne Koalams yatabildiğiniz kadar yatın çünkü isteseniz de ilerleyen zamanlarda yatamayacaksınız hiçbir sorun yok 🥰
Cilginanne2bebeli68 Koalams bende 13 oldum istemsiz yatıyorum korkuyorum bor yandan da bebege birsey olurmu diye
OguzMoms Koalams 2.hamileligim ilkindede bundada nasıl rahat ediyosam öyle yatıyorum doktorumda aynısını soyledi
Koalams Cilginanne2bebeli68 bende tedirgin oluyorum bazen karnım ağrıyor çünkü baskı oluyor mudur diye düşünüyorum
sariniz13 Koalams bacım zorlanıyorsun valla yani zorlanmaktan kastım yüz üstü yatınca bebiş hareketleniyo mecbur yön değişiyorsun😂 ben sağa sola dönünce bile kıpır kıpır hissediyorum yatamıyorum mecbur sırt üstü yatıp göbüşü hafif sağa sola yatırıyorum ki kan akışı bozulmasın diye😂
Paronayanne Koalams yok annesi olmaz 6.aya kadar yüzüstü yatabilirsiniz demişti doktor . Sonrasında zaten yatamıyorsun
Koalams sariniz13 😂😂😂 evet doğru diyorsun ben daha hareketleri hissetmedim siz ne zaman hissettiniz ilk
Semaa00nur Koalams merhaba sol yatış oneriyorlar ama uyku esnasında yüz üstü yada sağ tarafa yapıldığı zaman otomatik tansiyon düşüklüğü ile uyanır farkedersiniz oyuzden gebeler istediğini gibi yatabilir (insta üzerinden mfk doktor a sordum) zaten son aylar da istesek de yatamayiz🤗
Saftirik Koalams yok kız bir şey olmaz daha o nohut kadar, hiç bir şeycik olmaz rahat rahat nasıl rahat ediyorsan yat :)
Deletedmom_87 Koalams 15 haftalıkken doktora gittiğimde doktorum istediğin pozisyonda uyuyabilirsin dedi sıkıntı olmaz
SrpYlmz Koalams bende sağa yatmamak da gerekiyor diye biliyorum bende çok sağıma dönüyorum uyurken bişi olur mu ki diye bende tedirginim
SrpYlmz Ama şunu da anlamıyorum sağa yatmayin sırt üstü yüz üstü yatmayın sadece sola yatın oda imkansız ya nasıl olcak bilmiyorum gerci doktorum bişi demedi ama bende sormamistim bildigim kadarıyla hep sola yatın diyorlar
Koalams SrpYlmz valla ben sağa sola yüz üstü her türlü yatıyorum ben sola kötü diye düşünüyordum ama değilmiş sağda damar varmış ondan uzun süre yatmamak lazım kısa kısa her şekilde işte 🤷🏻♀️