[silindi] Evet 32 haftalık olma yolunda ilerlerken ilk gebeliğim ve doğum hakkında pek bilgim yok . Su , nişan gelince kaç saatte doğum oluyor veya açılma ? Tecrübeli annelerrrrr🫶🏻
Fatma44 [silindi] benim ilk hamilelikte pazar gün boyu sancı olmuştu saat4gibi nişan ve suyum geldi hastaneye yaptis yapıldı pazartesi 7de doğum oldu ama herkesinki farklı ilerliyor.simdi31haftalik hamileyim bakalım bunda nasıl olacak
seymaa7 [silindi] ay kesinlikle her hamilelik farklı benim 36.haftadan beri 2cm açılmam var ne nişan ne ağrı ne su gelmesi bir şey yok bekliyoruz
Smy17 [silindi] suyum nişanım gelmedi benim gün içinde hafif hafif ağrılarım vardı ama her zaman yaşadığım için doğum olduğunu düşünmemiştim. Ama o gün aşırı kasılıyordu bebeğim yine de anlamadım tabiiki. Bi anda çok sancılandım dakika vs bile tutamıyordum yerimde duramıyordum sadece yürümek iyi geliyordu hemen hastaneye gittik gerçekten evde bekleyemeyecektim. 3 cm açıklığım varmış ebe kontrol ettiği gibi nişanım da geldi. Sonra suyumu patlattı patlattıktan sonra açılmam hızlı ilerledi çok şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 3.5 aylık olduk bile 😍
aslhnkrts9 [silindi] benim süreç farklı ilerledi ama şöyle diyebilirim suyum geldikten 3 saat sonra doğum yaptım
Ellove Bence her hamilelik farklıdır. Benim hicbir belirti olmadan 36da uyurken suyum geldi. 1 saat sonra bebegim kucagimdagdi❤️
Ellove [silindi] evet acilmaniz var dedi ama hic agri sizi sanci hissetmedim. Doktor hatta 1 kerede dogurturum seni normalle dedi ama ben sezeryan tercih ettim rahatsizligimdan dolayi
merve_bulut Benim suyum gelmeden açılmam oldu bel ağrısı ile gittim 3 cm açılma çıktı orda suyumu patlattılar
[silindi] Ellove yaa benimde ilk hamileliğim doktorum şu an için bir şey söylemiyor normal ya da sezeryan diye bende heyecanlıyım
Selothatun 39+6 da suyum geldi 2 cm açılmam vardı. Doktorum fitil verdi sonrasında açılmam hızlandı. Sancılarımda birden başladı hastanedeyken 5:30 da girdim 10 da kucağımdaydı bebeğim
[silindi] Selothatun yaa maşAllah 🥹 peki suyun gelince hemen açılma vs oluyor mu hemen hastaneye gitmek gerekir mi
[silindi] Fatma44 bende çok korkuyorum ya anlamazsam suyumun geldiğini falan .🤦🏻♀️ bir de nişan nasıl bir renk kırmızı renkte mi
Sibelyavz Ben 38+5 teyim 37 de sarı akıntım oldu bi kaç kez sonrası yok 2 gün önce biraz ağrım oldu kesildi şimdi bekliyoruz hiç bir sancı falan yok 🤷♀️
Selothatun [silindi] şöyle ki benim nişanım gelmişti zaten sabaha karşı da birden suyum geldi doktorum nöbetçiydi şansıma hemen mesaj attım gel dedi gittim. Baktılar ki bebeğin suyu hemen yatış verdi. Orda da sancılarımı pilates topunun üzerinde karşıladım
Fatma44 [silindi] pembembi sümüksü suyunuda anlarsın sızıntı gibide geliyor çişini tutar gibi yapınca bile akmaya devam ediyor.ben başta altima kaciriyorum sanmistimkendini sıktıgım tutmaya çalıştığım halde akmaya devam edince su olduğunu anlamistim
Sibelyavz [silindi] korkuyorum ama malesef korkunun ecele faydası yok malesef sezeryan olsanda sonrasında dikiş ağrısını iyileşme süresini çekeceksin belki sütün o an gelmicek normaldede kesi ve dikişten korkuyorum ama en azından toparlanma süresi daha çabuk belkide daha kolay geçecek yaşamadan bilemeyiz 5 yıldır bekliyoruz daha önce 3 ameliyat geçirmişim onları atlattım bunumu yapamıcam atlatamıcam