9000 papatyaolsun olur kuzum inşallah yükselmiştir değerin ya tüp bebek için uğraşmış olmazsın rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
9000 @papatyaolsun testler bitti günler de geçti gitti sayılır büyük bir heyecanla kan vermeyi bekliyorum
9000 Aisha777 belirtiler git gide artıyor ben asla bu kadar belimin ağrıdığını görmedim adet zamanı test de koyuluyor git gide
9000 Aisha777 bakalım cuma gününe kadar bekleyelim var ama gerçekten hissediyorum aşırı popom ağrıyor üstüne oturamıyor belimin ağrısı oraya mı vuruyor ne
2princessmother Aisha777 öyle düşünme güzel düşün güzel olsun dua et belirtisiz de hamilelik oluyor kuzum ☺
9000 2princessmother benim tedavi ile oldu kuzum çatlatma tedavisi ile tuttu yani inşallah bu yüzden doktor mutlaka 29 unda ver dedi onu bekliyorum yoksa nasıl duruyum ay 🤭
Aisha777 2princessmother Hergun ediyorum valla ama hicbirsey hissetmemek asirii korkutuyor beni inseAllah guzel olur sonuçlar canim😕💗
9000 papatyaolsun kan sonucum çıkana kadar kesin demem aşkım ama Bencede var yaa rabbim sana da en güzelini nasip etsin inşallah kuzum benim
2princessmother Aisha777 inşallah canım nasip bunu unutma Allah büyük elbet nasip edecek bu da bir imtihan sabır lazım zamanı vardır elbet 🤲🤍 sen içini ferah tut gerisi gelir
Aisha777 2princessmother InseAllah kuzum zaten yarin kan vericem yapicak baska birseyim yok neyse oyrenicem artik💗🤍