papatyaolsun Aisha777 ay hiç sorma kuzu yoğunluğa göre değişiyor sanırım. Üstelik sonuç e-devlet sistemine çok geç düşüyor. Belki 1 haftaya falan düşüyor. Ben barkodunu aldım ki çıkar çıkmaz bakayım diye
Aisha777 papatyaolsun Ha sizde fakliymis ben ozelde veriyorum 1 saat içinde sonuçlari wp numarana atiyorlar
9000 papatyaolsun iğnenin etkisi de gitmiş Demekki bence 29 unda tekrar ver kuzum belki o zamana yükselir
Aisha777 papatyaolsun Yukselme ihtimali yok mu kuzum sonuçta aşilama 14 gunde biliniyor sende kaçinci gunu?
9000 papatyaolsun dur bakalım bi hemen kötüyü çağırma belki yükselecek sonuç olarak değer çok düşük değil benim de bugün negatif sayılır gözle görülür net çizgi yok bakalım 29 una kadar bekleyelim bi
papatyaolsun Aisha777 15ine olmuştum tatlım bilmiyorum ki, trendyoldan test almıştım o gelince de yaparım yine test
Aisha777 papatyaolsun Birde 3 yukselmek ister gibi sanki ben 1 2 kere hamile değilken kan vermistim 0.17 fln çikmisti..Daha 10 cu gunundesin 1 hafta sonra adet olmazsan bir daha kan ver belkide değerin yukselicek
papatyaolsun 9000 ah tatlım valla kendimi çok yorgun hissediyorum tüp bebek sürecinden de korkuyorum ve gözüm kesmiyor ne diceğimi bilmiyorum 😞