kahvesever__ Ezogelin çorbası Fırında tavuk Pilav Fırında kaşarlı mantar Baklavalık yufkadan börek Kuru patlıcan dolması Ve salata Tatlı olarakta Kalbura bastı ve kül kurabiyesi Nasıl sizce çok mu ya da az mı
Aylamom kahvesever__ bence yeterli olur icecek falan da saten iftar da pek bisey yenmiyo ne kadar ac olsanda hanileyseniz daha fazla kendinizi yormayin
Annesloading kahvesever__ yoğurtlu bir meze mi olsaydı acaba havuç trator vb eklenebilir geldi bana afiyet olsun
Annesloading kahvesever__ ben tavuk et yemeklerinin yanında yoğurtlu bir şey arıyorum o yüzden söyledim 😁😁😁
nurcan05 kahvesever__ çok bile bence hamileyim tek çeşit yemek yapıyorum yeter yoruluyorum zaten 🤭 valla biri olsada yemek yapsa bana diyorum eşimde çalışıyor çok yazık bir akşam geliyor ne yapsın ekmek parası
kahvesever__ nurcan05 hamile değilim canım ama iki tane çocuğum var küçükler eşim bakacak bende yapacam
nurcan05 kahvesever__ çocuklu annedende çok şey beklemesin kimse diyorum hep ellerinize sağlık gene yapmışsınız gönüller bir olsun maksat gelende yardım etsin size ağırlarken 🤗
Merve-betul kahvesever__ Ramazan’ın son haftası bende cagircan misafir düşündüğüm menü sende varmjs bikac bişey Hariç 😂 güzel olmuş eline sağlık şimdiden