Gulkar Şiddetli bel ağrısı yaşayan var mı acaba böyle.bir iki saat sürüp geciyor nefesim daralıyor kontrol Perşembe günü sancı miidir acaba
Gulkar teacher-mom21 nefes daralmasına su içmek iyi geliyor bana bende hiç uyuyamadim dolanıp durdum evde bel ağrısı kötü imiş ya
deryaa45 36+6 benimde bazı günler çok bel ağrım oluyor ama sonra geçiyor yalancı sancı olabilir veya hareketlerimizden de olabiliyor vücut yorgunluğu
Gul_se77 36+1 bende şiddetli bel agrisi çok ayakta durduğum zaman oluyor onun haricinde sabahları regl agrisi gibi karnımın altı agriyor sonra geciyor dün nstye girdim sancı çıktı doktor 1 haftaya dogurursun dedi
deryaa45 Gulkar Evet bende öyle gün içinde kendimi yoruyorum pek sıkıntı yaşamıyorum ama gece olduğunda çok pişman oluyorum 😣 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤍
Gulkar Gul_se77 geçen hafta salı girmistim çıkmadı ama iki gündür çok belim ağrıyor şimdi yine başladı Perşembe günü randevum
Gulkar deryaa45 su an iftar sonrası yoruldum yine başladı ağrı offf sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alın insallah