Mzzz numix hayır çok geç değil canım bak benimki 3 hafta geriden geliyor baştan beri bende pcos var adetlerim zaten kafasına göre takiliyordu doktorum geç döllenme yani geç yumurtlama olmuş dedi bir sıkıntı olmadı önemli olan her hafta büyümesi gelişmesi
Esraksrt numix benm 4 subat son adet tarihim 4 gun once gittim doktora 6+1 hafta dedi keseyi gorduk ama bebegi goremedik 1.5 mm dedi kese icin sizinki 5 mm bende mi sıkıntı var acaba aklim karisti
numix Esraksrt Şimdi tekrar baktım ultrason kağıdında GS: 5.66 mm yazıyor. Bilemedim ki bence kişiden kişiye değişir ya da makineye göre
Esraksrt numix ay ne bileyim cm mm karisti bende icim rahatladi o zamn bi sorun olmasin inşallah da bebegi hala goremedim ya hep bi kuşku oluyo insanda
numix Esraksrt İçini ferah tut♥️ bence 2 hafta sonra git tam 8 haftalıkken net görünür. Ben de öyle yapacağım
minikfasulyeannesii numix Benim ki de öyle Sat göre 8+5 ti ultrason cihazını da 6 haftalık çıktı sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın inşaAllah
minikfasulyeannesii numix Nisan’ın 3 e randevu aldım o zaman belli olur canım şuan 6+4 hesaplıyorum uygulama da öyle yaptım.
Arifehass Bence bir sıkkntı yoktur inşallah, benim sat 8 ağustos idi doktor dedi hep 22 ağustos olarak hesaplayacağız. Yani geç döllenme olmuştu 6 haftalık olması gerekirken ulstrasonda 4 haftalık göstermişti..ama sıkıntı yok şuan 30+4teyiz 🥰 elhamdulillah