Mutluannebebek Ladyys [ ](https://) Canım bu sabah test yaptım silik bi çizgi var ama fotoğrafta tam görünmüyor gibi sen görebiliyor musun.
Ladyys Mutluannebebek ay evet çoookk silik gördüm 🤭🤭 hadi bakalım inşallah bebiştir ya kan testi versen hemen çıkar aslında🫣
YesimAykut Mutluannebebek bende de benzerdi sonra erken gebelik yaptım negatif geldi canım, inşallah senin pozitiftir🙏 artık negatife alıştım
Mutluannebebek Ladyys Ben de öyle canım bekliyorum önceden olsa net şu gün adet günüm derdim ama ocaktaki kimyasaldan dolayı net gün veremiyorum çatlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar 13 Mart çatlamayı gördüm testte bugün olmam gerekiyordu bu hesaba göre
Mutluannebebek Ladyys İnşallah canım çıplak gözle görebiliyorum ama fotoğrafta tam görünmüyor bekliyorum bakalım
Ladyys Mutluannebebek ay bence kesin var bi şeyler inşallah öyledir 🤲🏼 kan testi versen kesinleşir hemen yarın bi versene bende çok merak ettim🥰🥰
Mutluannebebek Ladyys Kan testi verip negatif gelince de ayrı bi üzülüyor insan kan vermeye gidemiyorum o yüzden ☺️ İnşallah vardır canım adet günüm de şu diyemiyorum bu ay çıkana kadar bekliycem
Ladyys Mutluannebebek yaaaa🫢 ay testlere de güvenmicez demek ki sıkma canını allah vereceği zamanı bilir inşallah tez zamanda olsun🤲🏼 bende bugün yarın olacağım regl ağrılarım başladı
Mutluannebebek Ladyys Hayırlısı canım iyi ki kan vermemişim artık ovülasyon testi falan kullanmayı düşünmüyorum testler yanılttı beni bu ay ovülasyonla yumurtlamayı da çatlamayı da yakalamıştım ama yanılmışım nasip hayırlısı senden güzel haberler bekliyorum
Ladyys Mutluannebebek kısmet canım ya olacağı varsa öyle bir oluyor ki ben korunurken hamile kaldım düştü gerçi. Büyük ihtimalle bende regli olacağım 🥲🥲🥲
Postmodernmom 9000 ay canım benimde bu ya bat 31 bugün senin testin gibi çıktı testim umarım güzel ilerler ikimiznde
Mutluannebebek Ladyys Kısmet tabi önümüzdeki aya nasip ama bu ovülasyonları kullanarak hareket etmem artık Senin bat 28 di diye hatırlıyorum olmadıysan bi umut var hala canım bekle bakalım