_Tugba1 Bugün öyle bişey denildi ki şok oldum bu durumu yaşayanlar var mı acaba benim gibi ? 13 haftalıkken erkek denildi cinsiyete ve biz öyle devam ettik 21 haftalık oldum bugün kontrolüm var doktor kızımız iyi dedi ben şokkk 😳😳
_Tugba1 birkimseee Ay hayır aynı doktor değildi bu farklı bi doktorda çok övülen bi doktorda ona da gidim dedim Ama beni şoka soktu tepki veremedim Ben şimdi kime inanayım 🥹😳
Smbemdy _Tugba1 kendi doktoruna git bence tekrar sor ..13. Hafta erken cunku sonrasinda tekrar sirmadijz mi cinsiyeti yada detayli ultrasina girmediniz mi
_Tugba1 Smbemdy Kendi doktorum o zamanlar yüzde 70 erkek demişti sonralarda gittiğim erkek net dedi ultrason resmini bile çekti. Ama bu doktor kızımız maşallah çok sağlıklı deyince ben dilimi yuttum bişey diyemedim
_Tugba1 birkimseee Öyle yapıcam yine tekrardan kendi doktoruma randevu alıp bu durumu sorgulamam lazım Aşırı heyecan yaptım çünkü ilk çocuğum erkek kız olsun istiyorduk erkek denildi buna da şükrettik ama yine kız denilince insan bi heyecan yapıyor ister istemez ☺️
Smbemdy _Tugba1 neden ? Orada daha garanti oluyor siz cok erken baktirip birakmissiniz. Gönlünüze gore olsun insallah