Miskinim Kızlar detaylı ultrasona istanbul avrupada Perinatolojiye yaptıranlar kaça yaptırdı ve hangi hastanede yaptırdınız bilgi alabilir miyim ?
Tugces27 Cerrahpaşa da yaptırdım doktorum en iyisinin Cerrahpaşa olduğunu randevu bulabilirsem orada yaptırmamı söylemişti bulamazsam diye koçtan bi doktor önermişti ama ben Cerrahpaşa da yaptırdım çok detaylı bakıldı 1 saat sürmüştür
Tugces27 yarensimom09 iki kere gittim ben hep randevu buldum Cerrahpaşa randevu yazın Google kendi sitesinden randevu alıyorsunuz ama daha önce gitmediğiniz için önce kadın doğumun yönlendirme yapması gerekebilir
yarensimom09 Tugces27 anladım yani bı kere cerrahpasanin kadın doğumuna gitmeniz gerekiyor oylemi detayliya girmek için??
Tugces27 yarensimom09 ilk kez perinatologa gidecekseniz evet tek seferlik bi yönlendirme yapmaları gerekiyor yine kendi sitesinden kadın doğuma randevu alıp gidin danışmaya detaylı ultroson yapmak istediğinizi söyleyin bana hemen ertesi güne randevu vermişlerdi ikili testi yaptırmıştım 1 ay sonra da direkt perinatologa alıp detaylıya gittim
haticelevent55 Tugces27 doktorlar ebeler nasıl ilgilimi güzel bakıyorlar mı tavsiye ettiğimiz doktor var mı acaba orda
Tugces27 haticelevent55 isimlerini hatırlamıyorum ama hangi doktor müsaitse o bakıyor ama mesela bir doktor bir şeyden şüphe ettiğinde hemen daha bilgili kıdemli doktoru çağırıyor çok fazla inceliyorlar emin olmak adına 9 buçukta içeri alındım 12 de çıktım siz düşünün ben memnun kaldım
buseumut Ali ekize gittim ben nakit 2800₺ kartla 3000₺ ödemesi var çok güzel ilgileniyor ve baya uzun sürüyor ❤
elmaelmaelma Dr. Mahmut Güngör’e gittim, muayenehanesi Bakırköy meydana çok yakın. 1 saat sürdü, memnun kaldım. Fiyat olarak 2200 liraydı 3 hafta önce, zam geldi mi bilemiyorum.