Elo__35 Kızlar geçmiyor bebeğim memeyi reddediyor Lansinoh denedim olmadı Garmastan pomat denedim olmadı zeytinyağ sürdüm olmadı bal mumunu duyan var mı nasıl kullanılıyor kullanan memnun kaldı mı yardım edin 🥹
mavikalpvemavikalp Elo__35 kendi sütünüzü sürseniz etrafına iyi gelir aslında gümüş kapaklar var nemli tutuyor memeyi Ayrıca doğru emzirme yöntemi uygulamanız lazım doğru emzirme yaptığınızda memeniz acımaz Kahverengi kısmın çoğunu ağzına alması gerek
3_oglan_annesi Elo__35 aywa çekirdeği de çok işe yariyo hani denedim birde doğru emzirme yöntemlerini bulunca oda hafifletti
Zeynepsa Elo__35 canım benimde öyleydi. Aventin silikon göğüs ucu var ondan kullandım . Bi formda yazmıştı birisi. Ona hala dua ediyorum. Deneyin isterseniz
Bsrrgl Elo__35 kahvaltılık tahinin üzerinde biriken yağ çok çok iyi geliyor benimki kanıyordu ağlamaktan emziremiyordum birisi tavsiye etti Allah razı olsun sabah öğle akşam 3 kere sürdüm silmeden emzirdim ertesi güne geçti ve bidaha hiç olmadı.
Elamomy Elo__35 fito krem al sür emzirmedenn yıka Birde havalandır hep bana dua et ben bır ay çektim bunlarla kurtuldum Bırde ayva cekırdegı jeli yaptım evde catlaklara mukemmel
Lalemm86 Elo__35 canım bende emziriyorum e vitamini evicap kapsül eczaneden aldırın hem ucuz Hemde etkisini çok çabuk gösteriyor sürekli sürün kendi sütünüzüe sürün bana dua edeceksiniz geçmiş olsun