Azra8Engin mehtap4925 normalde 5 mayıs görünüyor ama nisanda gelir diye tahmin ediyoruz😍 bayramı bari atlatalım daha cok küçük🥹
petekceee mehtap4925 doktor da bayrama gelir gibi dedi çok merak ediyorum çatı muayenesi ne zaman yapılıyor
mehtap4925 ebrarmom08 Nisan 15i 38 oluyorum sonrasını kızçem belirleyecek çok bekletmez sağlıkla gelir inşallah
Kubrasezerr1 36+0 💙 20 Nisan dedi doktorum sabırsızlıkla oğlumu bekliyoruz hepinize dilediğiniz hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim 🫶🫶🫶
Aynur_41 Kubrasezerr1 bana da 20 nisan denildi normal de 24 gosterıyo normal doğumsa RAM zamanın da gelmiyo zati
Bsrrgl mehtap4925 32+5 benimde sezaryen olacak. O yüzden sizinle beraberim. Heyecanlı ve korkuluyum biraz.🌸
mehtap4925 aysegulll3 evet bi gün öndesin🥰 sen pazar günü haftanı dolduruyorsun ben pazartesi bugün öyle bi hastalıkla uyandım ki sancım olsa vücüdümün ağrısından anlamam. O kadar hastayım ne yapsam ne etsem bilemedin ateş öksürük eklem ağrısı 🙁
mehtap4925 Merve95281 ben iki gün üst üste baya ishaldim sonra hafif düzeldi bağırsakların yerini aldı bıdıgımız zorlanıyorlar artık