ozgekader mehtap4925 36+0 bakalım tam zamanındamı gelecekler heyecanlı ve korkulu endişeli bekleyiş 😊hanımlar dua edinde ben normal doğum olabiliyim ya
Minikkimyager mehtap4925 bende 34+5 hadi bakalım ne zaman dogurcaz haberleselim 😄bayram sonrasini bulur heralde
Aysebeyza55 gizemsahan0 sezeryan mı doğumunuz ben 38.2 yim 5 nisan geliyor uygulamada ama ben nolmel doğum
Busraa8 34+5 🌸 kızlar bebeğinizin kiloları kaç ? 33 te 2800 dü benim ki iki hafta ilerde gidiyor diye doktorum kendini sezeryana hazırla dedi bende normal istiyorum
esmaerdemir Busraa8 bana da 33 de 2900 dedi böyle giderse sezeryan dedi hiç sezeryan olmak istemiyorum inşallah 37 38 de hemen gelir de bebişimiz sezeryana gerek kalmaz
Minikkimyager Busraa8 benim de 2700 34+5 ama öyle birşey demedi doktor .o ölçüm cihazları +_300 fark ediyor çok takmıyorum ben ilk gebeligimde 3400 demişlerdi son hafta 2935 doğmuştu oğlum 😊
mehtap4925 Busraa8 hiç öyle düşünme rabbim inşalslh gönlüne göre verir o kadar rahat bi doğumun olur ki aminnn ben uzun süredir gitmedim önümüzdeki cuma gidicem merak ediyorum ne durumda
selimervea mehtap4925 35+0 3-3.5 cm açıklık var bizde her an bekliyoruz mart sonu nisan başı inşallah sağlıkla doğsunlar inşallah
Melos9 mehtap4925 35+3 15 nisana kısmetse gün aldık planlı sezaryen tabi bebetom daha erken gelmek istemezse inşallah bayramda gelmez onun stresi sarıyor beni😂😂😂
esmaerdemir mehtap4925 34+2 den selamlar bir an önce doğurmak istiyorum ama çok da korkuyorum benim gibi olan var mı 😅😅😅
yelizoo esmaerdemir bende 34+2 yorgunluk ağırlık ara ara ağrılar bi an önce dogsun diyorum bir yandan da çok korkuyorum
mehtap4925 esmaerdemir ben ben bi gelsin istiyorum sonra yeri rahat dursun diyorum okula giden çocuklarım var hava soğuk sen biraz daha bekle diyorum bilmiyorum 🥰😂
Edaa3595 mehtap4925 bizde 33.5 günlüğüz gebelik şekerim var herşey yolunda giderse 38. Hafta da alırız dedi doktorum Buda 21 nisandan sonraya denk geliyor 2500 çıktı kilomuzda bebeğimin akciğerinde kitle vardı onunda küçülmeye gittiği haberini aldık şükür allaha 🙏
mehtap4925 Edaa3595 rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıkla gelsin daha güzel haberler alırsın inşallah canım benim