MelodyFairy rumeysa_mom ayarlardan bir şey göremedim canım Kapalı değildi ama neden böyle oldu bilmiyorum
rumeysa_mom Nur0907 canım benim lekelenmeler kanamaya dönüştü dünden beri adet olmuşum gibi kanamam var halbuli 6 gün önce adetim bitti şuan olması garip 😳 bende anlamadım ne olduğunu
Nur0907 rumeysa_mom yaaa çok üzüldüm bende adet oldum o lekelerden sonra sende niye öyle oldu acaba canım adetin yeni bitmiş çünkü sen test yapmış mıydın ben bide pozitifi gördüğüm için çok etkilenmiştim
etonur rumeysa_mom benim bildiğim yerleşme kanaması adetten 5 gün önce felan oluyor moralinizi bozmak istemem ama adet sonrasi lekelenmedir muhtemelen
rumeysa_mom etonur yok kuzum zaten bileğinin 5 gün arayla ikinci adetimi yaşıyorum şuan bildiğin adetim
Yasmn_16 rumeysa_mom şuan test yapsan da çıkmaz biraz bekle 1 hafta kadar sonra kan testi ver idrar testinde çıkmaz sonuç
rumeysa_mom Yasmn_16 yaptım canım ama çıkmadı zaten dediğin gibi ama testlik bir durum yok çünkü bildiğin 5 gün arayla ikinci adetimi yaşıyorum çok şaşkınım şuan adet sancıları kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyet özellikle göğüs hassasiyeti beni mahvetti
rumeysa_mom MelodyFairy kuzum ayarlardan biraz aşağı indiğinde özel tartışmaları engelle butonu var o açıksa kapa sadece
rumeysa_mom Nur0907 hamile misiniz ben şuan ikinci adetimi yaşıyorum bildiğin ne olduğuna bir anlam veremedim daha bir hafta önce adetim bitmişti oysaki kaç gündür temizlik yapıyorum zorlanmış olabilir miyim dicem de bu kadar da olamaz ya
Nur0907 rumeysa_mom yok hamile değilim bence çünkü bildiğiniz adet oldum test pozitif çıktı ama sizinki de garip acaba yorulduğunuz için mi öyle oldu canım ya
rumeysa_mom Nur0907 bilmiyorum ki kaç gündür temizlik yapıyorum baza yatak felan çektim acaba zorlandım olabilir mi diye düşünüyorum bende ama bu kadar da olmaz diye düşünüyorum bildiğiniz adet oldum yani bence hiç normal değil ama bakalım ne olucak
rumeysa_mom Nur0907 yaptım kuzum çıkmadı bişi ovulasyon testi de yaptım ama onda da bişi çıkmadı bende anlamadım ki ne olduğunu
Nur0907 rumeysa_mom yaaa çok üzüldüm canım benim vardır bi hayır bunda olabiliyor bazen düzensizlik adette de ama çok takarsan kafana git bi görün doktora