Karbeyaz_ Kızlar ben sırf normal doğumdan çatı muanesinden korktuğum için sezeryan olmak istiyorum benim gibi olan kaç kişi var acaba yada tek ben miyim 🥺😣
Hulo2105 Karbeyaz_ senin gibiyim. Yapanlara özeniyorum ama o dirayet bende yok acı eşiği düşük biriyim. Kaç saat sancım olacak belli değil. Hele ki bir komplikasyon olursa kafayı yerim. Hiç normal düşünmedim. Direkt epidural sezeryan olucam hayırlısıyla.
Kahvemsi-05 Karbeyaz_ Ama emin ol en saglıklısı normal doğum, sezeryan dikişleri 10 yılda geçse agrıyor 15 yıl geçsede agrıyor. Kardeşim 17 yaşında annem hâlâ sıcak su değdiği zaman acısını çekiyormuş arkadaşımın anneside aynı şekil, hayırlısı olsun inşallah💗
Karbeyaz_ Hulo2105 Allah yardımcımız olsun sezeryanı da kötü anlatıyorlar hep ama nedense ondan korkmuyorum tek huylndığım şey sonda takımı onu kolayca taktırabilirswm diğer dikiş dir karına bastırmadır onlara dayanırım diye düşünüyorum kafamda bir sürü kurgu 😣🙈
Sltnnv Kahvemsi-05 evet ya annem 30 yıl önce beni sezaryenle dünyaya getirmiş, dikiş yerinde hala hassasiyet olduğunu söylüyor 😳
Lutfiye20 Kahvemsi-05 bir sene oldu doğum yapalı hiçte anlattığıniz gibi ağrı olmuyor tamamen eskisi gibiyim bünyeden bünyeye değişiyorsa bilemem Ablam normal doğum yaptı rahim sarkması oldu ameliyat olacak mesela
Elifyamann Kahvemsi-05 ne diyorsun arkadaşım 30 yıl önceki sezeryanla 2024 sezeryani aynı olabilir mi sence? Doğumdan çıktım tam 6. Günümde en sıkı kot pantalonumu giyip starbucksa gitmiştim 15 . Günümde kanamam bitince eski cinsel hayatimiza geri döndük hemde her şekil yani hicte agri sizi yok 😂
Sermec27 Kahvemsi-05 ya ben ilk sezaryenimi yaklaşık 4 sene önce oldum şu an iki Sezaryenim var ve 25+6 haftalık hamileyim üçüncü sezaryenimi olcam ama ben ne ikinci üçüncü hamilelikte ne de normal bir zamanda hiç aci ağrı sızlama yaşamadım hani diyorlar ya doğumdan sonra işte ne bileyim yeni bir hamilelikte veya yıllar sonra bile acısını yaşıyorlar diye ama ben 4 senedir hiç yaşamadım böyle bir şey ve üçüncü sezaryenimi olacağım
Hulo2105 Karbeyaz_ ben ameliyat kısmında değil de bastırmadan korkuyorum bir tek. Sondayı genelde uyuşukken takıyorlarmış çıkarırken de öyle acımıyor diye okudum burda sonuçta takmak daha acıtır çıkarmak daha kolaydır mantıken 😂 bir de yine uyuşukken bastırırlarsa bence çok bişey hissetmeyiz inşallah😂 yani sancı çekeceğime napiyim 5 dk o acıya dayanırız artık
Ucarbabyy Karbeyaz_ hiç öyle düşünmeyin sezeryan çok rahat sonda da zaten takıldığını hatırlamıyorsunuz bile iki güne ayaktasınız sütünüzde geliyor hemen bende isteyerek sezeryan yaptım iyiki diyorum çok korkuyordum yapamazsam bebeğe birşey olur diye gerçekten o konforu hissedeceksiniz 18 ay oldu hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum normal hayata devam ediyorum
Karbeyaz_ Hulo2105 bende öyle düşünüyorum sancıdan daha iyi diye devlete gidiyorum ben doktorumu ikna etmeye çalışcam az çok biliyor korkularımı ama bizim burada sondayı uyuşturmadan takıyorlar ondan korkuyorum bende çıkarması daha kolaydır tabikide🙏
metemom_ Karbeyaz_ ben de direkt sezeryan olurum diyordum hamile kalınca bir cesaret geldi normal doğururum gibi düşünüyorum gerçi bebek nasıl geleceğini kendi seçiyor akışına göre yani
Nezahatozen Normal doğumdan asırı korkup hatta sezeryan olmak istemiştim korkumu yenip bi anda kendimi normal doğumda bulmuştum
Irem19 Karbeyaz_ çatı muanesinden neden korkuyorsunuz korkulacak birşey yok doktor eliyle vajinanızı kontrol ediyor oda saniye sürmüyor ben bir acı hissetmedim benim aklıma çatı muanesi aklıma bile gelmedi. Normal doğum yaptım.
Karbeyaz_ Irem19 ben acı değil huylanıyorum cnm evliliğimin ilk yıllarında kasılmalar yaşadım vajinismus atlattım o yüzden bacağımı açıp rahat bir şekilde duramıyorum direk titreme oluyor panik yapıyorum kendi kendimi korkutup kasıyorum kasıncada acıyor maalesef 😣
Cansu0922 Sltnnv ama o 30 yıl önceymiş baştan başa kesiyorlarmış fln şimdi 5 6 cm kesik oluyo dikiş belli bile olmuyor sonda da çoğu yer takmıyo artık bende o yüzden seseryan istiyorum ablamlarda sezeryan oldu çok rahat geçirdiler çok şükür
Eceliza3434 Karbeyaz_ cok abartilcak bisey yok ya bende normal yaptim regl sancisi gibi cati muayene dedigin olay normal vajinana doktor nasil bakiyor kontrollerde aynisi… öyle özel absürt bise yok dogumun son 5-dk zor ama öyle kodlama kendini 3 gün sanci cektim olaylari eskide kaldi 3 günde ölümüne sanci cekmiyorsun regl gibi düsün…
Merve1414 Karbeyaz_ normal yada sezaryan farketmeksizin çok korkan biriydim ama 2 normal doğum yaptım 3 . Olmasınada 11 haftam kaldı okadar da korkulacak kadar zor değil çatı muayneside
Irem19 Karbeyaz_ anladım canım senin durumun başkaymış doktoruna söyle eminim senin için doğru olanı yapacaktır