Bahar7528 Arkadaşlar dün 37+3 te doğum yaptım herşey yolunda bende bebekte çok iyiyiz tek sorun gazımı çıkartamıyorum yardımcı olacak kimse var mı?
2bebeklibiranne Bahar7528 hastanenin verdiği iğrenç yemekleri yiyin. Ben hoşafı vs. ağzıma sürmedim kafeden söyledim hep ve sonra çok ciddi bir kabizlik yaşadım. Geçmiş olsun
OguzMoms Bahar7528 Ben kayısı suyu kayısı çayı falan içmiştim ama hicbi ise yaramamisti en son serum takmisti doktorum bana o şekilde cikarabilmistim
Bahar7528 Deletedmom_88 geceden beri su içip yürüyorum hiç uyumadım sabaha kadar koridorda gezdim çok çabuk ayaklandım herkes şokta ama gaz çıkmıyor 🥺
hepoyleolurzaten__ Bahar7528 karnını hafif ovala ve yere çömelip bacaklarını ayir 😂 ben hep oyle çıkarıyordum
elifilhan_kara yürüyüş bağırsakları hareketlendirecektir ve su kahve hoşaf tarzı içeçekler tuvalet ihtiyacınız geldikçe gaz da gelecektir geçmiş olsnnnn…. bebişinizde hayırlı olsunn
Gulsen1909 Bahar7528 canım kayısı kompostosu sıcak çorap uygulaması ve yürüyüş ben bunların faydasını görmüştüm
Kaderalya Bahar7528 belinize 2 tane tülbent sarın sıkıca karnınıza yani. O sıcaklıkla muhakkak çıkar ayağınıza da çorap giyin kalın olsun inşallah çıkar merak etme
5sezeryanim Bahar7528 bende hamileyken şekerim vardı ama diyet falan yapmadım yapamadım bir sorunum olmadı he saf yapsın evdeki şeker katmadan kayısıyı kaynayltip kaydıyla birlikte ye