Lim0nn Kızıma beğendiğim bir isim var yanına ikinci isim olarak kendi ismimi koymayı düşünüyorum ama kararsızım iyi mi olur kötü mü olur sizin fikriniz nedir?😍 böyle yapanlarınız oldu mu aramızda
Aysegul1805 Lim0nn erkekler yıllardır yapıyor bu isin koyma işini. sen de kendi ismini koy yanına misler gibi şanın yürüsün canım 😂
Serendipity16 Lim0nn eğer ismini seviyorsan koyabilirsin babalar hep kendi adını vermek istiyor biraz da anneler versin 😂
Filizs Lim0nn ay çok şacma ya..kadın erkek farketmesizin kendi ismini kaynanasını kayınbabasının babasını annesinin ismini koymak isteyenlerin kendi fikrinin olmayıp da olan ismi yenidogan benege ekleme yapmış gibi olması valla uzaktan hiç hoş olmuyo ..
Lim0nn Filizs eşimde oglu olsaydı kendi ismini ekleyecekti yanına bende o yaparsa ben neden yapmayayım diye düşündüm anne baba ismine bende karşıyım
225834zey Lim0nn Kendi ismimi kızıma verip yanına 2. İsim olarak sare ekledim Kızımın adı Zeynep sare ❤️🥰
bahocum Lim0nn ay hayır kimse kimseye kendi ismini vermesin. Ne anne ne baba ne kayınvalide. Herkesin kendi ismi kendine.