Bahar2210 iremtopraksezerr genelde yerleşme kanamsı oluyor ama tabikide doktorun görmesi lazim içerde kanama alanı falan oluştumu diye en azından düşük öneleyici progestan başlar mutlaka doktoruna sor canım
iremtopraksezerr Bahar2210 duphaston kullanıyorum. Kanama pembe veya kırmızı olursa farklı ilaç vericem dedi
Bahar2210 iremtopraksezerr duphostonu bilmiyorum cnm ben benimde oldu progeston kullanıyorum 9 haftaya kadar ara ara oldu şuan 11 haftalığız 2 haftadır olmuyor çok şükür
Semaa00nur iremtopraksezerr bu ilacın tahim duvarı kalinlastirma görevi yaptığını biliyorum ama kanamanın varsa lütfen doktorunuza görünün erkenden
_Minik_ iremtopraksezerr bu da progestan kullanmağa devam et, gerekirse iğne, fitil şeklinde de kullan
iremtopraksezerr Semaa00nur yerleşme kanaması olabilir korkma dedi egerli pembe ye veye kırmızıya dönerse bana haber ver dedi doktorum. Çok şükür lekelenmemde azaldı
iremtopraksezerr _Minik_ progestanı bildigim kadarıyla kanama kı _Minik_ teşekkür ederim. İnşallah gerek kalmaz bunlara