Kızlar merhaba ben 22 haftalık ikiz hamileyim de işlerimiz dolayısıyla ailemizden uzak doguda bi ilde yaşıyoruz ve bulundugum il e en yakın düzgün bir hastane 1,5 saat perinatoloji doktoru var o hastanede ona muayene gidiyorum iyi bi doktor oda. Gel gelelim asıl meseleye şimdi ben dogumu 2 çocukla kendi evime yakın olan hastanede yapmayı düşünüyorum en rahat kendi evimiz olur diye düşünüyorum ama ailem annem vs. Benim yanıma gelmek istemiyor gelemiyrcegini söylüyor doguma ve benim onların yanına gitmemi istiyor ben oraya gitsem de dönüşte 2 bebekle nasıl dönerim onuda bilmiyorum 10 saatlik yol yaz sıcagında nasıl yaparım bilemiyorum. Neyse işin özü şimdi bebekleri bahane etmeye başladılar küveze girerse hergün süt götürüp getirmek gerekiyor 1,5 saat gidip gelemezsin vs bahanesi çıkmaya başladılar. Allah korusun bebekler küveze girerse nasıl oluyor bu süt götürüp götürme tecrübeli annelerimiz bana yardımcı olabilirlermi, hergünmü oluyor yoksa belli zamanlardamı nasıl olacak bilemiyorum bi anlatabilirmisiniz bana nolur🙏 resmen tek başıma ortada kaldım streste yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez aklıma geliyor lütfen beni bi aydınlatırmısınız 🙏🙏