Prensesannesi001 Merhaba ameliyat ekibi ameliyat esnası vs çok iyiydi hiç hissetme acı olmadı zaten sondayi uyusturmadan yaptılar o yüzden bir süre yanma hissettim ama sonra geçti ameliyattakiler çok güler yüzlü konuskandi dikisim öncekine göre biraz uzundu bu sefer ama yapacak bişey yok malesef. Oda tek kişilik büyük güzel bir odaydi hijyen olarakta güzel. Sadece önceki sezeryanıma göre ameliyattan çıktıktan sonra ağrılarım daha fazlaydı bunda ve omuz köprücük kemiği ağrım vs oldu şuan kemik ağrılarım gitti sezeryan yerim de o kadar agrimiyor onceki özelde olandan bir farkı yok. Sıkıntı şuydu servis hemşireleri çok umursamaz ve bazıları ters oluyor. Ozeldeki gibi yürütme vs kıyafeti giymeye yardımcı olmak yok sondayi çekiyorlar ve biseyler iç sonra yürü diyorlar kendiniz kalkıp yürüyorsunuz falan o arada çarşafları değiştiriyorlar söylüyorsunuz. Birde sondayi temizlik personeli falan bosaltmadi refakatciya bosalttirip poşetini çöpe attiriyorlar. Benim kardeşim yanımdaydı çarşaf istedi temizlik personeli şurdan al dedi gidip kendi aldı kardeşim. Yani servis dışında çoğu şeyi iyiydi servisteki temizlik personelleri dahil havalarından yaklasilmiyor. Tabiki iyi olanlarda var aralarında ama çoğunluk olarak umursamazlardı genelde odalarında biseyler yiyolar masada bile bulamadım çoğu zaman odalarına gitmek durumunda kaldım. Şuan bebeğimde sariliktan dolayı yenidoğan yoğun bakımda yatiyor sarılığı yükselmiş şuan ama ordaki hemşireler doktorlarda gayet güler yuzlu iyiydi.