Makbulepoyraz 5sezeryanim istanbul maltepede sağlık sigortası bütün hastanelerde geçiyor uygulamasından hangi hastanede gectiğine bakabiliyorsunuz ben medicalpark hastanesine gidiyorum
Lutfiye20 Ogretmen_Anne_ devlet hastanesine gidiyorum doğumu özelde yapacağım doktorumun muayene ücreti 715 TL denizli
orcngzm hepoyleolurzaten__ hastaneleri bilmiyorum da özel klinikler böyle benim bildiğim kadarıyla detaylı ultrasona gittiğim doktorda da öyleydi
hepoyleolurzaten__ orcngzm ben hem özele hem devlete gidiyorum gittiğim doktorumun kendi özel muaynanesi var hiç böyle birşeyden söz etmedi farklı doktorlara da gittim detaylıda fark olduğunu biliyorum ama muayene saçma geldi hangi şehirde siniz
emelturker Belçikadayım özel klinik ve 40 euro ödüyorum,yarısını da devlet geri ödüyor bana.Benim cebimden 20 euro çıkıyor..
_almirasmom emelturker hangı semt belcıkada ? Ben de orada ozel klınıge gıdıyordum bulgar bır doktora kızıma hamıleyken 60 euro verıyordum ama dil bılmedım ve anlasamadım ıcın turkıyede dogurdum daha da gıtmıyorum belcıkaya
emelturker _almirasmom ben antwerpteyim,türk bir doktor bulduk arkadasımızın da dogumunu yaptırmıs,onunla devam edeceğiz gibi aksilik olmazsa
AycinGozuacik Epifizbezi ben bir ödeme yapmıyorum mağazacılık sektöründe mağaza müdürlüğü yapıyorum şirketimiz her çalışana özel sağlık sigortası yapıyor yöneticilerede ek olarak doğum paketide yapıyor. Aylık ortalama brüt 500 tl gibi bir tutarla galiba bordroda o şekilde yansıyor
SmyEsciv AycinGozuacik şu an çalışıyor musunuz izne ayrıldınız mı çok zor olmuyor mu bende çalışıyorum bitiyorum artık