Makbulepoyraz 5sezeryanim istanbul maltepede sağlık sigortası bütün hastanelerde geçiyor uygulamasından hangi hastanede gectiğine bakabiliyorsunuz ben medicalpark hastanesine gidiyorum
Melike_4949 Makbulepoyraz nerde yaptırdınız acaba ya bende yaptırmak istiyorum birde herşeyi karşılıyor mu çocuk doktoru gibi?
Makbulepoyraz Zynp27M özel sağlık sigırtası yaptırıyorsun canım hangi özel hastanede doğum yapmak istiyorsan 5 kuruş para ödemeden doğumunu gerçekleştiriyorsun
Zynp27M Makbulepoyraz çok iyiymiş bilmiyordum peki özel sağlık sigortasına ücret ne kadar ödeniyor ve şuanda yapsam geçerli olurmu
Makbulepoyraz Melike_4949 anadolu sağlık sigortası yaptırdım kendiniz için ayrı cocugunuz için ayrı olacak sigorta
Makbulepoyraz Zynp27M ben 14 bin tl ye yaptırmıştım sağlık sigortasını eğer hamile değilsen suanda yaptırsan olur ama 1 ay adet gününün geçmesi gerekiyor
Newmomanddad Makbulepoyraz ooo çok iyiymiş neler giriyor içerğe. Bunu inceleyebileceğimiz bir yer var mı ya da kısaca yazar mısın
Newmomanddad 2023 te paket almıştım doğum muayeneler testler nstler içinde 35000 şimdi ne kadar muayene ücreti haberim yok. Her gitmeye 15 tl katkı payı veriyorz sadece
Makbulepoyraz Newmomanddad sigortam.net i arayıp bilgi alabilirsiniz mesela ben kanama yüzünden medicalpark hastanede yattım 3 gün taburcu alacağım zaman 20 bine yakın tutuyordu ama bir kuruş bile ödemedim