MerMell Ogretmen_Anne_. Özel klinik 2.500₺ , kapsamlı özel sağlık sigortam var dolayısıyla , 500₺ ödemiş oluyorum.
Melikeylmz99 Adalet bakanlığında çalıştığım için indirimli 712,5 TL ödüyorum . Medipol Çamlıca . Normal muayene ücreti 950 TL olması lazım
Makbulepoyraz Zynp27M özel sağlık sigırtası yaptırıyorsun canım hangi özel hastanede doğum yapmak istiyorsan 5 kuruş para ödemeden doğumunu gerçekleştiriyorsun
Ebruss Pinaargunes hellomama ben oğlumu 4sene önce orada doğurdum. İnanılmaz temiz ve güzel bir butik hastane. Tuzladan üsküdara geliyordum düşünün😄 yine imkan olsa gelmek isterdim ama artık daha yakın hastane bakacağım doktorum o hastaneyi önermişti çok memnun kaldım. Suit odalarını tercih etmiştim ozaman da boştu hastane görevliler çok ilgiliydi. Tesettürlüyüm dogumhaneye giderken ebem hep başımda elimi tutarak destek oldu (rabia özel) oradaysa onu bulun mükemmel tecrübeli harika bir insan 🥹 bence tercih edebilirsiniz
esty35 Edaasel Aralık ayının sonunda Medical Park Florya dan doğum muayeneler tahliller hepsi dahil 35 bine aldım