5sezeryanim Kizlar yeni hamileyim hamile olduktan sonra kıl kurdu farkettim ilaç kullanılmaz.ama evde nasıl geçirebiliriz.internettrn baktım hindistan cevizi yağı etkiliymis bir kaşık sabahları acaba hindistan cevizi yağını içsek zarar olurmu
Selothatun 5sezeryanim Kıl kurdu varsa gidip gaita testi vermeniz gerekiyor. Aile boyu tedavi planlanıyor sadece sizin için değil. Lütfen doktora danışmadan evde birşey kullanmayın
5sezeryanim Selothatun hamilelere ilaç verilmiyorllmus psikolojik olarak verselerde içmem kızkardeşinin bebeği ilaç yüzünden sakat kaldı parol bile içemiyorum bir kere daha olmuştu sirke içmiştim suya karistirip acaba sirke doğal bişey zararı olurmuki
Oztrksadiye Oglumda görmüştüm ailece ilaç kullandık ozaman hamile degildim sen kullanmasanda ailedekiler kullansın sende sabahları aç karnına kuru dut kabak çekirdegi ye bunlar döker bide sütün içine portakal kabugu koy 1 gece beklet iç
5sezeryanim Oztrksadiye evet öyle yapacam daha yeni oldu bende oburkilere geçmedi eminim dikkat etmem lazım ama çiğ yediğim köftenin tadına baktım ondan oldu kesin