teacher-mom21 haftam bebeğim geceleri hıçkırıyo 2 hafta öncesine kadar makat pozisyonundaydi henüz hastaneye gitmedim hıçkırık olan kısım alt kısımda acaba bebeğim dönmüş mü dönsün çok istiyorum sezeryandan korkuyorummmm…
Birisi00 teacher-mom21 Ben 31+6 haftalığım.Bebeğim baş geliş.Hıçkırığını alt kasıklarda hissediyorum. Mühtemelen dönmüş bebek
Aysnr11 teacher-mom21 Benim bebiş baş geliş hıçkırıkları hep kasığımda hissediyorum dönmüş olabilir 😊
merve_3807 teacher-mom21 bende 32 haftalığım hıçkırıkları kasık bölgemde oluyor kontrolde dönmüş dedi doktor büyük ihtimalle sizinki de dönmüştür
Rabia_dgn Yanlış bilgi vermek istemem ama bana bebek aşağıda hıçkırırsa baş geliş olur demişlerdi. Umarım dönmüştür 🙏🏻🙂
MorKelebek54 Rabia_dgn bende bebegin hickirigini sol kasiklarimda hissediyorum basi asagi da mi oluyo demek oluyo bu acaba😳33+4 deyiz bu arada
teacher-mom21 aslii57 benim de yeni oldu 36. haftamda geceleri bildiğiniz hıçkırık tutuyor kalp atışı gibi ama sürekli 10 dakika falan sürüyor benimde ilk gebelik anlamam sanıyordum ama anlaşılıyor ciğerleri gelişiyor diye hıçkırık:)
_Tazeanne aslii57 kalp atışı gibi minik minik atıyor o hıçkırık işte 5-10 dk sürdüğü oluyor ve gün içinde 2 defa falan yapıyor bunu
mamyyy1312 Bugün 19.haftam ve onun ile ilgili bilgi yazıyordu rastlayinca yazmak istedim son zamanlarda daha cok olabiliyormus bu. Ciğerleri gelistigi icin ayni zamnda amnyon sivisini yutabildikleri icin ondan kaynaklidir. Dönmüş müdür bilemem ama sık olmasinda bir sorun yok @teacher-mom21
MorKelebek54 teacher-mom21 pozisyon konusunda bidi diyemem ama hickirik iyi bisey bebek icin cunku emme refleksini geliştiriyomus geliştirmeye çalışırkrn amniyon sivisini yutuyo bu sefer hickirik olusuyo bu demek olyo ki bebis egzersiz yapiyo krndini geliştirmeye çalışıyor
melike81_ Birisi00 aynennn baş aşağıda benımde öyle sol altta doktor baş aşağı duruyo dedi fazla yürüme dedi hatta 😃 ondan anladım hıckırık altta hıssettiğim için
EceSB İlgisi var mıdır bilmiyorum ama benim bebeğim de çok hıçkırıyor ve uzun süredir başı aşağıda 🤷🏻♀️