esnyz14 Kubra-e27 kız çok güldüm hahshhshsjdj😂 sağlıkla kucağına al inşallah böyle şeyleri de okumayın duymamazlıktan gelin herkesin doğumu kendine özeldir 🫶🏼
Kyrm Baya bi abartmış kol sokma nedir ikinci kez sezeryan olcam ilkinde narkozluyken bastırmış olmalılar ki çünkü hatırlamıyorum bile yaptıklarını..hiç korkma içini ferah tut Rabbimin izniyle bebeqini saqliklica kucaqina alırsın inşallah
Kubra-e27 Myworld37 bende aşırı korkuyorum ama böyle şeyler duyunca da mutlu oluyorum diyorum ki bende böyle söyleyeceğim inşallah 😂 tabi bir taraftan da korkunun ecele de faydası yok 😂 Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin herkese ❤️
Myworld37 Kubra-e27 aynen neyi çok dillendirirsen onunla sınanıyorsun yalan söylemicem acılı bi işlem ama 3 5 saniye sürüyo korkulacak bişe yok herşey geçiyo bitiyo unutuluyor çektiğin acılar 20 aylık oldu oğlum daha dün gibi gözümde zaman acımasız ❤️👍
Kubra-e27 Myworld37 çok haklısınız belki de beklediğimden daha güzel olacak insan işte bilinmezlik yüzünden korkuyor bekleyip göreceğiz bakalım sağlıkla gelsin bebişler 😍🥰 çok sağolun sizde inanın içimi çok rahatlattınız ❤️
Ekinokss Normal doğuma yönlendirme çalışmaları bunlar 😁 Korkmayın,ürkmeyin en rahatı sezeryan doğum. Hissiz mis gibi.
prematureanne02 Kubra-e27 Korkulacak birşey yok canım merak etme. Bana kanama kontrolü yapıldı elini sokuyo ama öle koluna kadar flan değil. Zaten alt taraf uyuşuk olduğu için hiçbirşey hissetmiyorsun
whitedream Kubra-e27 yok artık öyle bişi yok sabaha sezeryanim var devlette ikinci gebelik bastırma olayını bunlar nasıl yapıcak bakicam