flowers22 Kızlar sabah 9:45 sezeryan olacağım bi çok hafif bb krem ve rimel sürsem bi sorun olur mu? Kendimi iyi hissetmek adına
GizemBeidokhti flowers22 evet tabii olur ama ağlayınca akmayan bir rimel olsun hem heyecandan hem stresten hem bebeği görünce her an anlayabiliyorsun 😂
Myworld37 flowers22 bi sorun olmaz 🥰 kız yat uyu dinlen nidecen rimeli 🫨😅😅😅 o gün ben stresten uyuyamamıştm sabahta erken kalktim oglumda uyutmadi zombi gibiydim 😆😆
GizemBeidokhti flowers22 deneyimliyim diyelim😅 hadi uyu çünkü yıllar boyunca kesintisiz uyuyabilecegin son gecen tadını çıkar derim ☺️ bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
flowers22 GizemBeidokhti çok teşekkür ederim ama bu 2. Cocukk 🫣🫣 3.5 yasında oğlum var o normaldi, aniden doğuma gittiğim için doğaçlama olmuştu🫣
Myworld37 flowers22 ancak yarın ögleden sonraya içersin 🤣🤣 sen yarın uykusuz kalınca görürüm ben seni bu gece uyku gecesi yap boll boll 🥰
Myworld37 flowers22 dudaklarını ıslat 🤣🤣🤣 oda kötü oluyo cidden bişey yiyip içemiyon narkozlu halimle hemen sigara yaktıydım ben stresten 😂😂😂