Gamzesumeyye35 Hanımlar iyi akşamlar sizce hangi bez kararsizim acaba prima mi molfix mi yada coon mu yada ebebegin baby me mi fikirlerinizi bekliyorum
Minnoslar Gamzesumeyye35 https://www.instagram.com/p/BoHBsP8HOdE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=hi4nvlc6hxe İçeriği temiz olan bezler
asminko345 Gamzesumeyye35 Ben molfix aldım canım Perşembe Doğum bakalım denicem ama asla prima kullanmam 😌
Tugba07 Gamzesumeyye35 içeriği temiz olan bez alın bence. Mesela primanin icerigi temiz dgil. Molfiksin temiz.
Krispiim16 Bende sleepy aldım fakat daha kullanmadım herkes sızdırıyor diyor Doğumdan sonra değiştirmek en iyisi sanırım
Tugba07 Gamzesumeyye35 İcinde krem, parfum ve benzeri zararli seyler olmayan. İnstagramdan muhendisinoglu diye sayfa var takip. Tum urunleri hatta ordan bakarak alabilirsiniz. İcerikleri yaziyor.
EsenBursa alcang vardirda tukeniyodur heralde ya 5m ye falan bakicam bende cok memnn herkes cunku ve incecik yapisi. Sleepy dokndm cok kalin ve sarkiyor sleepy dolunca araya onu hic dusnmedim o yuzden