Kuzeyinannesi23 100 den sonra bayağı hızlı geçiyor gibi ve hafiften doğum korkusu başladı sizde durum nedir 😏
Julide92 Kuzeyinannesi23 bende de başladı ilkinde sezeryan oldum yine öyle olacağım muhtemelen ama herşeyi bildiğim için çok korkuyorum. Sanki ilk gibi. Arkamda bir evladım daha var onu bırakmak da zor güle oynaya girmiştim doğuma şimdi ağlaya ağlaya girecek gibiyim.
Kuzeyinannesi23 Bendede aşırı mide yanması var şu an için tek sıkıntım o. Özellikle sabahları çok fazla oluyor
BeyzaAkgz0 Kuzeyinannesi23 maalesef rennie çiğneme tableti kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama su içsem bile yanıyor midem , bide oldumu sende bilmiyorum ama son bir haftadır yoğun baş ağrım var. Mide başım derken 🙅♀️
Kuzeyinannesi23 Şu an için çok fazla yok baş ağrısı. Mide için gasvin duo önerdi doktorum ama pek işe yaramıyor gibi.😏
BeyzaAkgz0 Kuzeyinannesi23 söylediğimi alabilirsin güzel bir tablet doktor tavsiyesi ile aldım reçetesiz 115 tl ama reçete ile ne kadar bilmiyorum
Semra120220 Kuzeyinannesi23 doktorum 15 Haziran dedi sezaryan olacağım için 1 hafta öncesine falan gün veriliyor diye bayramdan 1 hafta öncesine denk geliyor benimki Allah’tan birşey olmazsa 🙏