Aylamom Ezgiyldz94 bu dunyada sahip olduğum tum guzellikler icin iyiki diyorum cok sukur bin sukur 🤲🏻🌸
rich_mom Ezgiyldz94 canim kendim iyi ki varım 🤣 ben olmasam hayatımda ki güzelliklerin hiçbiri olmazdı. Herkes seçimlerini kendi yapar bu nedenle kendimi çok seviyorum ve gurur duyuyorum 🥰
Sermec27 Ezgiyldz94 oğlum iyi ki doğmuş iyi ki var annem babam eşim çok şükür diğer oğlumda doğunca onu da anlarız inşallah 🥰🤲
Reina Ezgiyldz94 karakterim. Çok seviyorum:)) kimseye karışmam etmem kimsenin hakkını yemem, kimseden beklentim de yok. Kafama göreyim😃 ama asla bana haksızlık yapılmasına da izin vermem. Ne koca ne başkası, canım yandığı an silerim
Kocagoznurr Canım kocam vallahii o bir tane . Bana ruhende destek her anlamda desteğini esirgemiyor. Duygusal çalkantılarımı delirmelerimi . 🌸
Toprak-Elif Ezgiyldz94 Kocam iyi kiiiii var. Hayatta ki en büyük Şansım 🩵 o olmasa evlatlarıma da sahip olamazdım.
annevebebek17 Ezgiyldz94 iyiki bir kızım var ❤️iyiki anneyim iyiki oğlusunu bekleyen hamiş bir anneyim ❤️
Arifehass Ezgiyldz94 tabii kii eşim🤎🤎 Allah başımdan eksik etmesin🌷 Birçok kişinin eşi yazdığına mutlu oldum. Demek ki kocalarımız her yönde çok iyi ve bizim iyikilerimiz. 🥰
Nergisssadyamn Ezgiyldz94 kendine değer vermeyen insanların kimseye değer vermediğini öğrendikten sonra ilk önce kendime iyi ki varım diyorum ,sonra eşimle olan aileme, Sonra da kendi ailem ve eşimin ailesine 💜 Sıralama bu şekilde 🤣
Dusgezgincisi Ezgiyldz94 Allah yokluğuyla sınamasın canım eşim iyiki var❤️ şimdi kalbimin yarısını paylaşacak oğlum da geliyor iki haftaya💕