Kub7a YY1981 kaçıncı gebelik isteyerek mi yaptınız valla ben 29 yaşındayım ikinci gebelik olmasına rağmen ben bile çok zorlanıyırum
3babynur YY1981 çok fazla bı yaşınız yok Endişe etmeyin sagliginiz ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun önemli olan bunlar
alevShn YY1981 39 yaşındayım çok rahat bi gebelik geçiriyorum başından beri. 38. haftamdayım. Sağlığınız el veriyorsa artık bu yaşlar çok normal.
Eylulpera 40 & 41 yaşımda gebe kaldım iki kez kürtaj oldum kalpleri durdu erken haftalar da .. henüz çocuğum yok şuan 42 yaşındayım çok istiyorum inşallah rabbim nasip edecek kucağım dolacak İsteyen herkese ve banada nasip etsin 🌹
BabyAta 31 yaşındayım valla her şey çok zor geliyor gunun çoğunluğu yatmak istiyorum öylede yapıyorum havalarda kötü olunca mod yerlerde oluyor. Kış bitsin enerjimiz yerine gelsin artık 🤦🏼♀️
asell13 YY1981 bence yaşla alakasınyok bünyeyle alakalı ben 27 yaşındayım 2. Çocuğa hamileyim allahın zoruna gitmesin ama perişan haldeyim sürünüyorum resmen 40 yaşındaki eltim aşka geldi kız bebek için hamile kalmak istiyor 😅 ama aşırı hareketli enerjik biri ben çok zorlanacağını sanmıyorum
YldrmNUR YY1981 31 yaşındayım ilk gebeliğim çok rahat geçiyor. Muhtemelen ikinciyi sizin yaşlarınıza yakın doğururum ☺️ önemli olan yaş değil bence sağlık durumu, enerji , psikoloji vs hepsi etkili