tambirseker Kızlar hamilelikte hormonlarla beraber maalesef sivilcelerim çok çıktı şaka gibi 😔 herşeyide kullanamıyoruz malum önerebileceğiniz temiz içerikli yüz temizleyici ürün ve sivilce izleri için krem var mı acaba
Liyamm1 tambirseker Ben sabun kullaniyorum + icerigi iyi olan nemlendirci. Yeni hydra facial yaptirdim + baby face ( leke vardi yüz bolgemde malesef)
Hazal966 tambirseker vegan ürünler kullanabilirsiniz yüz yıkama jeli tonik vs. Yves rocher bakabilirsiniz
tambirseker Liyamm1 sabun inanılmaz kurutuyor cildimi ve sanki daha da çoğaltıyor nemlendirici sürmeme rağmen 😔
Liyamm1 tambirseker ben yurt disinda yasiyorum canim sabun sadeve burda var iyi icerikli ama icinde ne oldugunu bilmiyorum bana iyi geliyor eskiden saracoglu sabunu kullanirdim oda hep kuruturdu malesef.. Mesela sabahlari sabun kullaniyorum aksamlari da sephora yüz temizleme jeli+ sephora nemlerdici istersen sana resmini yollayim ikisinin icerigi çok temiz 🙏🏻
Liyamm1 tambirseker Bu urunler canim çok iyi gercekten 🙏🏻 Ama yüz temizleme jel’i iki tane daha var sephorada sizin yüzunuze bagli bana bunu önerdiler 1 senedir kullaniyorum 🤍
Liyamm1 tambirseker rica ederim icerigi çok temiz çok dikkat ederim ve inan herkes soruyor yüzune ne yaptin diye 😂 benim cildim karma sizin?
Esoanne Güneş kremi hangi marka kullanıyorsunuz? Nemlendirici cream co markası olur mu? Yüz temizleme jeli bioderma hassas cilt pembe olur mu