Alyaa38 Doktorun dediği zaman yani 14 gün olunca adet oluyordum ama olmadım bundan 3 gün önce kahverengi leke geldi toz pembe yerleşmemi oldu acaba normalde benim öyle gelmez direk adet olurdum lütfen yardımcı olurmusunuz
SevvalG_13 Alyaa38 inşallah hamilesindir bende yaptırdım çatlatma iğnesi 2. Deneme daha 6 gün var beklemek çok zor 🥲
Alyaa38 cansureis bu üçüncü tedavim diğerlerinde test yapmadan adet olmuştum 14. Günümde ama şuan adet yok korkuyorum negatif çıkar diye çok yaşadım negatifleri😔
SevvalG_13 Beyzaanr benimde 2. Denemem ikisinde de klomen kullandım hep 1 yumurta gelişti hatta bu ay çok zor gelişti
Alyaa38 SevvalG_13 bende gonalf kullandım 112.5 femera ile benimde tek yumurtam oluştu inşllh tutmuştur🤲🏻
Alyaa38 3 gün lekelenme yaşadım az bi şekilde sonra kesildi inşllh yerleşme kanamasıdır kızlar çok heycanlıyım bitane kızım var 5 yaşında inşllh ikinci olur çok istiyorum 2 senedir uğraşıyoruz olmuyor
SevvalG_13 Alyaa38 inşallah rabbim gönlünüzden geçeni en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin dua edelim birimizinki kabul olur inşallah 🙏
Alyaa38 SevvalG_13 inşllh canım allahım isteyen herkese nasip etsin ilk çok zor ama ikinci çocukta zormuş
SevvalG_13 Alyaa38 hepsinin ayrı bir zorluğu var tabi ki ama çok şükür ki rabbim 1 tane nasip etmiş Allah evladına uzun güzel kaderler versin 😘
Alyaa38 SevvalG_13 amin canım benim allah razı olsun şükürler olsunki tek yumurta ile kızıma hamile kalmıştım
Alyaa38 Berel06 maalesef canım yok yarın test almayı düşünüyorum tabi yapmayada korkuyorum normal test ile erken gebelik testi alıcam ikisini yapıcam inşllh pozitifi görürüm