sevimbayram Arkadaşlar 29. haftada bebeğinin hareketlerinde azalma yavaşlama farkeden oldu mu geçtiğimiz haftalarca gün içinde daha sık hareket eden bebeğim akşamları tek tük hareketlerini hissettirmeye başladı. Aranızda aynı durumu yaşayan oldu mu
0107 sevimbayram bende an itibari ile 29 haftaya girdim çok şükür sanki bir haftadır yani 28 haftanın içinde hep hareketleri azalmış gibi hissediyordum. Çift rahimliyim ve bebeğimin yeri dar o yüzden iki katı endişeliyim. Son zamanlarda benimde gün içinde hareketlerim artttığı için ona bağladım bunu yani ben hareket ettikçe o uyuyordur diye ikna etmeye çalıştım kendimi. Açıkçası son 2 saattir de aşırı bir hareketlenme hissediyorum hiç hissetmediğimiz kadar yani hiç bişey anlamadım bu durumdan. İnşallah bebeklerimiz iyi olsunlar sağlıkla vaktinde gelsinler de biz boş kuruntu yapıyor olalım 🌹
tugbadurmaz34 sevimbayram tamda aynı oldu geçen hafta 29 da doktora gittim normal dedi bu haftalarda artık alanı daralıyor dedi çok şükür birkaç sonra eski haline döndü şimdi de tam tersi hareketleri acıtmaya başladı artık 30 da
Aynur_41 O dönem de maşallah benim baby horon tepıyodu en çok hareket ettiği doneler suan azaldı bende de 35 haftalıgım sanırım yer darlığı büyümeden kaynaklı
Meliek sevimbayram Gayet normal endişelenmeyin bazen akşama kadar hareketini hissetmiyordum şuan 34+5 im hiç durmuyo 33 haftaya girdim gireli çok hareketli 3-4 gündür ağırlaşmaya başladım hatta büyüdükçe hafif ağrılı oluyor hareketleri ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu😍 ama tek diyeceğim yatıp kalkmaniza çok dikkat edin hastanede kimse yardım etmedi çok kötü bir şekilde kalktım kaburgalarim batiyo resmen dünden beri34 lerde falan dikkat edin
Baharatajanova Bende anneden anneye vücut yapısına göre de degiskenlik gösterebilir cnm. Ben 39.haftaya girdim okadar hareketliki heralde hoc yeri daralmiyor bu çocuğun 🫢 ve hareketleri çok canımı acıtıyor artık