hicimm Ben çok tiksindim tavuktan mangal kokusundan tavuğu görmek bile çıldırtırdı beni bayılacak gibi olurdum. Allah sabır versin çok kötü bir durum ama geçiyor 😊
Ceyda41 Hsnanr kesinlikle ben bulyondan bile tiksiniyorum balık et ama diğer herşeyi yiyorum doktor zaten tiksintigin şeyleri yeme dedi
Ozge1008 Hsnanr tavuk, köfte, mısır. 31 haftalığım tavuk ve köfteyi yeni yemeye başladım. Kendimi zorlayarak yiyebiliyorum malesef🙄
Tazeannevebebegi Hsnanr bende 9. Haftamdayım sütlü,şerbetli tatlı ne varsa tiksindim çikolata da dahil
Odaanne Hsnanr tiksinmedigim şey yoktu benim. Tüm yemekler özellikle et... Yemek yapamadım mutfağa giremedim yiyemedim de. 4. aya kadar. Umarım tiksindiginiz tek şey olur
Fadiiiik Hsnanr o sıralar varya bende kuzu etinden tiksinirdim kaynana evde pişirirken ben dışarlara kaçardım kokusundan yiyemesdimde çok kötü ya
Aysnrplt 8. Haftama yaklaştım kendim dahil herşey midemi bulandırıyorsun. Bizim bulunduğumuz katta da biri her gün soğanlı sarımsaklı salçalı bişeyler yapıyor sanırım koku geldikçe kendimden geçiyorum
Zeynpatak Aysnrplt ay sormayin komsu yemek yapar ben evde cikarirdim . Hele bigun kapuska yapmislar aglamistim 😅