34busra Mefi34 22+4 olcaz bu gece zor geçiyor sürekli uykum geliyor bulantım yeni kesildi üçüncü gebeliğim bu beni zorluyor 🙏
iremd-1798 Mefi34 22+5 teyim iyiyim şükür sadece sabah erken kalkıyorum o zorluyor🥰 ilk kızımda hiç bir belirtim vs yoktu bu kızımda ilkler de çok bulantı vs oldu ama geçti çok şükür 😅 kilo almadım diyordum ama 1 haftadır boğazım çok açıldı 😅
aysenurburakmirac Mefi34 23+2 şükürler olsun iyiyiz.. Şiddetli bel ve ayak ağrısı , karın acısı dışında tabi 🥲
Melosunannesii 34busra benimde temmuz ilk haftası 3 . Gebeligim kemiklerim ağrıyor belim kalcam çok kötü ve çok yorgunum
Edaacar-ozkan Mefi34 24. Haftadayım midem berbat yanıyor kursak yanması mide ekşimesi gece uykuları haram oldu🥲🥲🥲🥲🥲
Mrvrntsv 21+3 ikinci kizcem geliyor rahat geciyor hamdolsun. İlk kizim kisin geldi sardik sarmaladik simdi yazin dogum olacak bakalim kafalar karisik nasil olacak kiyafet isleri :)
-Aysenurrrr- 24+2 geceleri uyanmak, mide yanması, mide bulantısı( hala devam🥲) bacaklarımda kramp, karın çatlağı ama kızım çok mutlu kıpır kıpır…