Hazal966 vallahi şans mıdır geleceği mi tuttu bilmiyorum çok güzel dogumum oldu çok şükür rabbim her hamileyi su gibi doğum yaptırsın 🤲🏻🤲🏻😊
İlk kizimi 41 haftalıkken hiç bişey yapmadan suni sancı aralak doğum yapmıştım çok zordu benim için 🙄 aynı zorluğu yaşamayim diye 37 haftamda derin bı temizlik yaptım sonra işte o zamana kadar yürüdüm hep 39+1 haftalıkken çocuk arabası almaya gittik eşimle yürüyerek hem yürüyüş oldu benim icinde onun akşamı korunmasız birliktelik oldu sıcak bı duşa girdim sıcacık da suya oturdum sıcak suyu sevmem ama su döktükce alıştı vücudum baya kaldım suda 45 dk fakan 1 saat de olabilir neyse çıktım sudan saçımı taradım ördüm kızımın yanjna yattım sabah eşim ise uyandı alarm ziline uyandım lavobaya gittim ince bı siziyla belim ağrıdı tekrar yattım ama o sizi biraz çoğaldı kalktım evde yürüdüm oturdum bı baktım suyum geldi 😂 koştur hastane yolu 7 cm 🤭 çok şükür biraz sancılarım arttı 9 olana kadar çektim 10 cm olunca birkaç ikinmada doğumum oldu çok şükür ikinci kızıma kavuştum darısı başınıza inşallah