Ezelin_annesi Kampanya valilik onaylı.Para girişi var çıkışı yok.Faaliyet sorgu numarası 23-954 e devlet üzerinden büyük harflerle Derya Peker yazarsanız iznimizi görürsünüz.Lütfen 10 lira dahi olsa bağış yapın görmezden gelmeyin
Ezelin_annesi Avrupa Bağış Hesabı NL54BUNQ 2097 7182 80 Alıcı:Sma Kids Swift:BUNQNL2A * Valilik Onaylı İban* TR490001000183725090505002 Alıcı:Derya Peker *Ziraat Bankası Tüm Operatörlerden Ezel yaz 2413′e gönder 1 sms 20 tl
GuzelMelegimm Ezelin_annesi gönderdim Allah yardımcınız olsun sizde bize dua edin. İmthanınız ağır. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Naressmom1644 Ezelin_annesi sms gönderdim kuzum.ara ara elimden geldikçe desteklemeye çalışacağım. Rabbim yavrunuza şifa size de güç dayanak versin. ❤️❤️❤️❤️❤️
perihankrkya Ezelin_annesi sms gonderdim elimden geldiğince gondericem insallah instgram hesabinizi da paylasacagim rabbim en kisa zamanda kampanyayi tamamlamamiza yardim etsin insallah
Aysel461 Ezelin_annesi ablam rabbim çocuğunuza ve tüm hastalara şifa versin küçük bir yardım da olsa hesabınıza atıyorum lütfen gören arkadaşlar da sessiz kalmasın hepimizin başına gelebilir