Merve013 Çok kötü degildi ama standart degerlerin altındaydı biraz total 15 olması gerekirken 13 çıkmıştı mesela ama değişebilir demişti doktor sizin nasıl
Merve013 fgnzc yani doktor ameliyatlık bir durum yok dediyse takviye ve sağlıklı beslenme ile 1 ayda bile değerler düzelebilir o yüzden kötü düşünmeyin
fgnzc Merve013 kusura bakmayın Ben size sürekli soru soruyorum ama samimiyetinize güvendiğim için soruyorum
fgnzc Ben adetimin 4 günü gittim İlaçları verdi 10 gün sonra gel dedi Şimdi 5 gün kaldı gideceğim Peki siz de doktor çağırdı mı öyle
Merve013 fgnzc klomen yani yumurta gelistirici kullanirken önceki doktorum benide çağırıyordu büyüyen yumurta var mı ona bakacaktir ilaç etki etti mi etmedi mi diye korkulacak bir durum yok ona göre yıl çizecektir. Adetlerin düzenli mi
Merve013 fgnzc aynı yollardan geçtim çok bunaldım bazen iyi anlıyorum seni merak etme elimden geldiği kadar yardımcı olurum🙂
fgnzc Merve013 Adetim düzenli hiç Şaşmaz ya bir şeyin yok dedi ama çağırınca da biraz Tedirgin oldum açıkçası içimi Rahatladın😊
Merve013 fgnzc yumurtanın gelisme durumuna bakarlar adet düzenli olsada bazen inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙂
fgnzc Ben ayın 26’sında doktoruma gittim yumurtan çok iyi dedi çatlama olmuş ilacı bırak dedi gün aşırı ilişki dedi bugün yeniden bir kasık ağrın başladı Sizce normal mi