emirtimr1 kızlar bu göğüs ucu kaşıntısına ne iyi geliyor yahu😂18. haftaya gireli 3 gün oldu yok böyle bir kaşıntı siz neler yapıyorsunuz?😂🩵
aytencelik emirtimr1 benim sadece ucu değil komple kaşınıyor böyle yırtacak gibi oluyorum kaşırken farkında olmadan 🤣 Doktor da kuruluktan olur dedi bepantol kullan dedi
Tugcev emirtimr1 ben bugün etrafını kaşırken tahriş etmişim sanırım minik kan pıhtıları oldu. Sertte davranmadım ama çok kaşınıyor dayanamıyorum 🤦🏼♀️
Aseliimmm emirtimr1 Sanırım büyüyorlar ve çatlama olabilir nemlendirmeyi deneyin süt oluşmaya başlayıncada ucu kaşınır derler 🙂
dogurangaplumba emirtimr1 ayy evet insan içinde daha çok kaşınıyor delirtiyor insanı sende sızlama varmı ya benim uçları çok sızlıyor kor değmiş gibi ya ağlıcak oluyorum bazen
emirtimr1 dogurangaplumba hayatım kaşınma daha çok aöa ara sıra sadece ucu sızlıyor ilk başlarda göğüs hassasiyetim vardı artık sadece uçta😂
dogurangaplumba aytencelik bepanthol kestimi kaşıntıyı alalım ya bizde mahvoluyoruz hele göbeğim delirtiyor beni ilk hamileliğimde hiç kaşımazdım krem sürerdim zavallı ben 2. De saldım ya
emirtimr1 Aseliimmm herhangi bir sıvı görmedim fakat dediğiniz gibi uçları büyüdüğü için oluyor olabilir nenlendirici sürüyorum fakat yinede kaşıntı var 🤷🏽♀️