Mom89_ 1zehrs bende esenlerde düşünüyorum dogumu , 25 haftalıgım murta takip kalemli doktorum idare eder yani hastane tertemiz mahremiyet var en güzeli suda dogum olayını iblni sayfalarında görmüştüm herkese yapıyorlarmı bilmiyorum
Ramercan Melike_02 ben de oraya gidiyorum inşallah ben de tekli odaya denk gelirim gerçi sezeryan olanlar çift odada normal doğum yapanlar tek odada kalıyormuş diye duydum
Ramercan 1zehrs ben çam ve sakurada takipliyim her defasında uzman doktorlar bakıyor bana size nasıl denk gelmedi acaba
Ramercan 1zehrs uzman doktorun yanında asistanlar da giriyor her girdiğimde en az bi dört beş kişi oluyor hepsi bakıyor hatta. Acaba perinatoloji bölümü mü farklı oluyor ki
1zehrs Ramercan oerinotoloji farklı tabiki normal gebe den gidiyorum ben 2 kere perinatolojşye gitmiştim orda normal doktor uzman asistan falan 3 kişilerdi ama gebe de bir sekreter bir doktor oluyor genelde de asistan doktor oluyor tabiki asistan doktor da olsun ama insan karşısında tecrübeli birilerini istiyor endişeleniyor